Moordenaar van de Eco leidde de Vriendschappelijke ultrasone mug Insect Dodende Lamp, ultrasoon vliegafweermiddel

Plaats van herkomst China
Merknaam TaiMI
Certificering CE,ROHS
Modelnummer Tm-qw-JD9500
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details kleurvak
Levertijd 2 weken
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram/paypal
Levering vermogen 1000000pcs/month
Productdetails
Productmateriaal ABS Mug typet Photocatalyst Mosqui
Toepasselijke gebied <20 square="" meters=""> kleur Wit/Groen/Rood/Sinaasappel
Type Stop in spel Ongediertebestrijdingstype Pesticide
Hoog licht

ultrasoon vliegafweermiddel

,

ultrasone vliegrepeller

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De milieuvriendelijke Ultrasone Dodende Lamp van het Mugafweermiddel Geleide Insect

 

 

•Geleide Lichtbron, 360 - Graad Lichtgevend zonder Blinde Hoek.

 

•Volledig Gevormde Bodemdoos om Dode Muggen op te slaan: Geen Roest, Geen Geventileerde Misvorming, beter, Duurzamer.

•Anti - van Trechterontwerp: De muggen gaan slechts binnen om worden gedood.

•De motor is Efficiënt, Sparend en Stil: Geen Lawaai en Onplezierige Geur wanneer het, werkt om u te maken bij Gemakslaap voelen.

•Wanneer het Één Meter Hoog heeft geplaatst, is het Effect binnen 20 Vierkante Meters Best.

 

CSB16 vlo vrije Licht gebruikte high-tech micro-electronische technologie en specifiek ontworpen voor uw huisdieren. Het veroorzaakt 20 40KHZ geveegde ultrasone klank ~ om de het omringen insecten te doden. Het is een efficiënte en veilige insectmoordenaar wat geen chemische producten en geen bijwerkingen beperkt en het is onschadelijk aan de mensen en de huisdieren. Tegelijkertijd is het een geavanceerde mug zapper, wijd gebruikt in villa's, tuinen, woonwijken, hotels, flats, scholen, gebied, landbouwbedrijven, en andere milieu. Er zijn twee toestellen op het Vlo Vrije Licht, is één vlo vrij toestel en andere is mug-doden toestel.

 

Hoe werkt het?

De ultrasone klank is voorbij de hoorzittingswaaier van mensen, honden en katten. Het produceert 40KHZ geveegde ultrasone klank in gebruik en de vlooien houdt niet van het geluid. Het is 4 van de stralingsvoet waaier, zodat kan het in huisdierenkooi of huisdierennest worden gebruikt. Het apparaat moet op grond opdat bereik de maximumdekking van de ultrasone golf worden gericht. Alvorens het Vlo vrije Licht te gebruiken, te kammen gelieve uw huisdier. Houd kammend het haar minstens 5days van het huisdier. Dientengevolge, kan de Volledige bescherming tot 6 weken vergen.

 

Eigenschappen:

Toepasselijk voor honden, katten, en andere huisdieren.

Geen vereiste chemische producten of pesticiden.

Houd huisdieren kalmeren en comfortabel terwijl het afweren van vlooien, insecten, vliegen, muggen, kakkerlakken, spinnen, mieren.

Vriendschappelijke brandkast, geen-Gifstof en Huisdier

Geen geur, geen drukte, en geen knoeit

Dekking: 4 voet

SCHAKELAAR:

Van, Lichte flits, ultrasone correcte ongedierterepeller, Licht lang licht, mugmoordenaar

 

IMPROTANT VEILIGHEID

◆Please las v3o3or gebruik de gids van de eigenaar.

het ◆Thisproduct kan een uitglijdend of overhalend gevaar voorstellen. Gebruik voorzichtig en veiligheid in mening.

◆Do om uw handen niet in de machine of fiddle met het te zetten terwijl het, in het geval van wordt gekrast door de ventilator of andere ongevallen werkt.

◆Do niet beweging of fiddle met de machine wanneer het in het geval van ongevallen werkt.

◆Keep uw apparaat en alle toebehoren uit het bereik van kleine kinderen. De stukken kunnen het versperren of ernstige verwonding veroorzaken indien geslikt.

◆The zou de stop vóór het ontruimen van de bergruimte moeten worden teruggetrokken. Maak niet de bergruimte met macht schoon.

◆Do niet maak de machine door sterke impregnant, water of de vochtige droge en zachte doek van cloth.use met één of andere onzijdige was schoon om de machine schoon te maken.

◆Do om niet de machine te laten vallen en het sterke slaan op het te maken.

◆Avoid die uw apparaat blootstellen aan zeer koude of zeer hete temperaturen (onder 0℃ of boven 45℃) extreme temperaturen kan de misvorming van het apparaat veroorzaken.

◆Do om dit product niet dichtbij brand of open vlam te gebruiken. Voor gebruik door geen kinderen.

◆Do om niet de machine te gebruiken waar ultraviolet licht of Fluorescent; het licht is sterk. Gebruik het waar de baby en de kinderen niet konden raken.

de lokale verdeler van het ◆Pleasecontact als het vinden van de problemen van de productkwaliteit. Open of bevestig het niet zonder toestemming.

 

Specificaties

◆1. Inputvoltage: 5V

◆2. Geschatte macht: 5W

◆3. Netto gewicht: 400g

◆4. Pakketgrootte: 176 ⅹ 176 ⅹ 205mm

 

Wanneer als Mug zapper

Hoe werkt het?

De mug zapper is een apparaat die licht, geur, wind en geïntegreerde technologie gebruiken om insecten te doden, en is de meest geavanceerde en milieuvriendelijke producten van de wereld. Na jaren van studie door de internationale mugdeskundigen, muggen afhankelijk van de kooldioxide die door menselijke adem wordt uitgezonden om mensen te vinden, wanneer zij het kooldioxidegas erkennen, vliegen zij immediateyl aan de richting. De muggen hebben ook phototaxis en lage windweerstand, maar het UVlicht trekt hen aan. Wanneer de mug die eens in het vangstvenster wordt gezogen, absoluut het moeilijk is om aan de sterke draaikolk te ontsnappen die door de ventilator wordt gevormd, zullen zij in de ventilator bij de bodem van de val tot droge en died.the-golflengte 360-380 NM worden gezogen, onschadelijk aan menselijk lichaam; een spoorhoeveelheden kooldioxide en water van photocatalysis, gelijkwaardig aan de menselijke adem zonder enige giftige chemische ingrediënten; de photocatalytic reactie kan de lucht, effectief doden ook schoonmaken alle bacterias in de lucht, diverse giftige en schadelijke gassen absorberen. Het heeft hetzelfde dodende effect in vliegen en motten. De algemene prestaties zijn superieur aan andere anti-mugproducten. Zijn grootste eigenschap is dat: U kunt blijven muggen in dezelfde ruimte doden, om de het fokkencyclus van de mugbevolking op en rond een groot gebied van ruimte effectief te onderbreken, om het effect van hordenmosquitocide te doden.

 

Eigenschappen:

1. Gebruikend UVlichtvallen, verbeteren de menselijke ademval, lucht het opsluiten en andere geïntegreerde technologieën, het opsluiten wijze en effect.

2. De vallen die van de Photocatalyticmug ventilatordraaikolk gebruiken vormden zich zodat de muggen aan droge dehydratie sterven, geen elektrische schok in de mugvallen, geen „klep“ lawaai, geen hoogspanning om verrassingen te brengen, zodat is het veiliger en betrouwbaar.

3. De gevangen levende muggen kunnen één of ander chemisch signaal uitzenden dat ook als seksuele informatie tegenover geslacht naar dichte omhooggaand wordt bekend aan te trekken, zodat kan het apparaat onophoudelijk vangende en dodende muggen.

4. Omdat het ononderbroken muggen kan vangen rond, zodat het de het fokkencyclus van muggen kan effectief onderbreken zwerm rond de ruimte, om de zwermen van muggen te doden.

5. Door ingevoerd te gebruiken photocatalyst, kan de licht-Gekatalyseerde reactie de vochtige adem van menselijke adem simuleren om muggen te verleiden, kan ook de lucht zuiveren door soorten bacteriën in de lucht te doden en gevaarlijk gas te absorberen.

6. De verzegelde opslagdoos voor muggen kan secundaire verontreiniging van spat van mugschipbreuk vermijden.

7. Het apparaat heeft een grootmoedige verschijning, een klein en elegant, zacht licht, niet kan de invloedsslaap en ook gelijktijdig zijn nacht-licht weinig.

 

Het gebruiken van methodes

1. Stop in de krachtbronterminal voor het gebruiken. Snijd de elektriciteitsvoorziening af en trek uit de stop wanneer geen behoeftewerk.

2. Zet het mug-val apparaat bij de hoogte van één meterlijst en het werkt beter wanneer er niemand zijn.

3. Trek de stop vóór het ontruimen van de bergruimte van muggen terug. Dan verwijder de bergruimte en verklaar het residu. Roteer en verscherp tot slot de bergruimte aan het apparaat.

4. Wanneer het apparaat binnenshuis wordt gebruikt, kon de mens even met mug-moord de tijd weggaan die bij verscheidene uren vóór slaap wordt geplaatst. Als er binnenshuis veel meubilair is, is de tijd van het opstellen van verbergende muggen verschillend, zodat meer tijd nodig is om muggen te doden.

5. Wanneer het apparaat in bureau, plaats van zaken of veldwerk wordt gebruikt, kan het bij schemer zijn begonnen. Door de andere lichten te sluiten en het apparaat te gebruiken door de gehele nacht, zijn de muggen bijna opgesloten en gedood.

6. Trek onmiddellijk net geen stop terug nadat de muggen worden gevangen. Blijf de trekkingsventilator in verrichting tot de muggen door aan de lucht te drogen dood zijn.

Moordenaar van de Eco leidde de Vriendschappelijke ultrasone mug Insect Dodende Lamp, ultrasoon vliegafweermiddel 0