Vertraagt de Fontein van het Kattenwater Interactieve Gezonde het Voeden Interessante Voeder

Plaats van herkomst China
Merknaam TaiMI
Certificering CE/ROHS
Modelnummer Tm-R106
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details kleurvak
Levertijd 3 weken
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram/paypal
Levering vermogen 1000000pcs/month
Productdetails
verpakking kleurvak Categorie de voeder van het kattenhuisdier
Materiaal ABS + PC + ijzer formaat 3.8inch*5.7ihch
Nettogewicht 10.2ounce Brutogewicht 11ounce
kleur Rozerood/Groen/blauw
Hoog licht

kat het voeden schotels

,

de schotel van het kattenvoedsel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Vertraagt kat het Voeden Kommen Interactieve gezonde het voeden interessante voeder

 

Eigenschappen:

 

Hoe het de Kattenwerk van de Traktatietuimelschakelaar.

On/Off: De persschakelaar 3 seconden de LEIDENE wilflits drie keer op in is verklaart, dringt weg schakelaar 3 seconden aan de LEIDENE wilflits drie keer van in verklaart, en raakt de schakelaar is om het geluid aan te passen.

Stuk speelgoed van de 106 Huisdieren heeft het Langzame Voeder 3 lichtenflits, vier dierlijke geluiden om het maken van tot huisdieren te kiezen meer pret, meer sportier en gezonder.

 

106 het IQhuisdier behandelt Bal toestaat huisdieren om zich vrij te bewegen en te spelen, geen kwestie hoe de huisdieren het nog, het tribune omhoog rollen. Het voeden en het spelen worden gecombineerd. Het kan laten dogs&cats de snacks binnen het stuk speelgoed zien, ruiken horen en vinden. Om de rente en de eetlust van hen op te wekken, help de IQ van huisdierenverhogingen en de geestelijke stimulatie, speelt met het voedsel, geniet van interactief, vermindert verveling en vernietigend gedrag.

 

De tuimelschakelaar maakt het op een klein gebied rollen terwijl het spelen, zal het voedsel overal bestrooid niet. En de voeder maakt schoonmaken eenvoudig.

 

Geef uw huisdier uiteindelijke hersenenteaser met deze verbazende IQbal met voedselautomaat, bezorgdheid vermindert en minder eenzaam voelt wanneer u niet thuis werkt. De speelkameraad van Nice voor uw honden & katten. Perfecte Kerstmis, Valentijnskaarten, Verjaardagsgiften voor uw hond, kat, huisdieren.

Gemaakt van goede duurzame kwaliteitsabs en PC, niet-toxisch.

De hond behandelt Balmateriaal: Gemaakt van hoogte - kwaliteitsabs en duurzame, niet-toxische en veilige voedselcontainer de van PC,

 

 

Tm-106 behandelt het Interactieve Huisdier Stuk speelgoed is een high-tech elektronisch stuk speelgoed dat het eten, sporten en vermaak combineert. Het kan eten en geamuseerd. Het ontwikkelt verder de intelligentie van huisdieren tijdens het eten en het spelen, en verbetert de IQ van huisdieren. De beweging van huisdieren maakt spel zinvoller. De verschijning keurt de kat van de ontwerptuimelschakelaar goed, die mooi en grootmoedig is, en kan geluid uitzenden wanneer het spelen en het eten. Kan drie kleuren van licht uitzenden om zich op het licht van de kat te richten, evenals kunnen de insecten, de vogels, de katten, de honden, de ratten en andere dierlijke geluiden worden aangepast. Het is eerste van onze soort om het geluid van dieren in huisdierenspeelgoed of voedselwerktuigen te inplanteren. Creeerde een pionier die in huisdieren correct en licht speelgoed, tot huisdieren maken meer pret, meer sportier en gezonder.

 

Het product is niet waterdicht en gelieve water en brand weg worden gehouden. Niet geschikt voor huisdierenbeten

WAARSCHUWING!

SLECHTS BESTEMD VOOR HUISDIEREN, NIET EEN KINDERENstuk speelgoed.

Controleer altijd uw huisdier terwijl het spelen. Gelieve te halen het stuk speelgoed weg als het beschadigd is, gebroken of uiteenviel, aangezien het tot ongewenste verwondingen kan leiden.

▲ Productgegevens
Verschijningsgrootte: diameter: 3,8 hoge duim -: 5.7ihch
Netto Gewicht: 10.2ounce

Pakketgewicht: ons

 

Vertraagt de Fontein van het Kattenwater Interactieve Gezonde het Voeden Interessante Voeder 0